La nostra historia

Les originals pizzes de Vilanova amb autèntic forn de llenya

Local obert des de 1989, situat al centre de la ciutat i al costat de la zona comercial. El restaurant consta de tres sales diferents amb capacitat total de 150 persones. Pioners en fer pizzes en forn de llenya a Vilanova i la Geltrú i servei a domicili gratuït. Una extensa carta amb pizzes fetes artesanalment en forn de llenya d’alzina i olivera amb productes i massa fresca diària, com la així com la nostra pasta d’elaboració pròpia i les nostres postres casolanes, sense oblidar les nostres atractives amanides, carpaccios, risotos, carns i peixos frescos.

Amb una àmplia selecció de vins i caves amb denominació d’origen. Durant més de 25 anys seguim apostant per la qualitat de la matèria prima amb la nostra tradició i amb tocs de modernitat.

El nostre equip està preparat per aconsellar-lo en cada una de les decisions que vulgui fer dels vins de la nostra carta. Ens encantarà ajudar-lo!

En aquest país tenim la sort de poder elaborar grans vins. En el nostre restaurant hem decidit apostar per una carta dinàmica on es poden trobar algunes de les nostres joies.

(Cheff – Restaurant Pizzeria Il Forno)

Més que una pizzeria

Amb cuina de mercat

Oferim:

– Servei a domicili gratuït de tota la nostra carta a Vilanova i la Geltrú, roquetes, Sant Pere de Ribes i Cubelles.
– Menú diari de dimarts a divendres migdia 12,50€ iva inclòs, excepte festius.
– Menús per a grups personalitzats (a partir de 10 persones).
– Dilluns tancat per festa setmanal (excepte vigílies i festius).

Horari:

Feiners i diumenges:
De 13:00 a 15:45
De 20:00 a 23:00

Divendres, dissabtes i vigílies:
De 13:00 a 15:45
De 20:00 a 23:30